Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Intersport liigan kevään aloitus viikonloppu 23.-24.1.2021

Kevätkausi starttaa 23.1.2021

Intersport liiga kevätkausi starttaa lauantaina 23.1.2021 Jämsänkosken Mäntykallion koululla sarjan 08/09 otteluilla. Sunnuntaina 24.1.2021 pelataan Äänekosken Pankkari areenalla 07/08B.

Intersport liiga / Tiedotus 12.1.2021

Salibandyliitto linjasi viime viikon perjantaina että salibandy toiminta jatkuu porrastetusti koko suomessa. Sisä-suomen alueen osalta otteluita voidaan jatkaa 17.1.2021 jälkeen, joten kausi pääsee jatkumaan Intersport liigassa 23.-24.1.2021 viikonloppuna. Tuona viikonloppuna on vuorossa kahden sarjan otteluita 08/09 Jämsänkoskella ja 07/08B Äänekoskella. Tammikuun alkupuolen 6.-17.1. pelaamatta jääneet kahdeksan turnausta pyritään siirtämään keväämmälle pelattavaksi, pelipäivät ilmoitetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Koska aluehallintoviranomaisten viimeisin linjaus päättyy 28.2.2021 koskien yleisötapahtumien kokoontumismääriä (max. 10 hlö) niin intersport liigan turnauksiin emme voi ottaa yleisöä turnauspaikalle. Tähän kieltoon ei huomioida joukkueen jäseniä, turnauksen toimihenkilöitä eikä tuomareita.
Kaupungin omistamissa liikuntatiloissa ja ulkotiloissa järjestettävissä ottelu- ja kisatapahtumissa yleisön osallistuminen kielletään kokonaan 28.2.2021 asti. Yleisöiltä suljetuissa ottelu- ja kisatapahtumissa urheilijoiden ja välttämättömien toimihenkilöiden osallistujamäärä voi kuitenkin olla yli 10 henkilöä, sillä suljettua tilaisuutta ei katsota enää yleisötilaisuudeksi.“
https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Kyseisen 23.-24.1. viikonlopun jälkeen kausi jatkuu sarjakohtaisten ohjelmien mukaisesti. Turnauksissa suositellaan jatkossakin noudattamaan annettuja suosituksia parhaalla mahdollisella tavalla: Kasvomaskit (ei koske otteluiden aikana pelaajia eikä alle 12v pelaajia, tuomareita), käsihygienia, turvavälit ja pukuhuoneissa että turnauspaikalla vältetään turhaa oleskelua.

Salibandyliiton ja intersport liigan tavoitteena on että viimeistään Helmikuussa päästäisiin pelaamaan normaalisti huomioiden kaikki sen ajankohdan korona suositukset ja muut rajoitukset. Kevään otteluohjelmaa koskien voi olla mahdollista että osa 6.-17.1. siirtyneistä turnauksista siirretään huhti-toukokuun ajalle. Tarkemmista turnauspäivistä ilmoitamme myöhemmässä ajankohdassa kun saamme uudet pelipäivät soviteltua kalenteriimme.

 

Huom! Jos salibandyliitto uusii linjauksensa että salibandy toiminta keskeytetään suomessa niin silloin intersport liigassakaan emme voi pelata otteluita.


Lue salibandyliiton linjauksesta:
https://salibandy.fi/fi/uutiset/paivitetty-koronaohjeistus-salibandyliitto-kaynnistaa-kilpailutoimintaa-porrastetusti/