Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Kauden päätös

Perjantaina pelattiin viimeinen turnaus sarjassa 07/08. Kuva Maaliskuun turnauksesta Vaajakoskelta.

Perjantaina pelattiin kauden viimeinen turnaus sarjassa 07/08. Turnaus oli samalla viimeinen kyseisessä sarjassa, kiitos kaudesta kaikkien sarjojen joukkueille!

Sarja 07/08 | Uutinen | 15.4.2022

Perjantaina pelattiin intersport liigan kauden viimeinen turnaus Jämsänkoskella jossa pelattiin liigamme viimeinen turnaus sarjassa 07/08. Kiitos 07/08 sarjaan osallistuneille joukkueille, teitä on ollut vuosien varrella monta mukana aina Zone Liigan ajalta asti. Kiitos myös viimeisen turnauksen järjestelyistä Duo Jämsä. Tämän myötä toivotamme teille aurinkoista jatkoa tulevaisuuteen!

 

Kausi 21-22 on nyt pelattu loppuun ja on aika kiittää kaikkia osallistuneita joukkueita. Kiitos kaudesta 21/22, vaikka kauden aikana korona meidän turnauksia haittasikin niin siitä huolimatta kausi oli hieno teidän kanssa. Nyt on aika vetää happea ja ensi syksynä mennään taas uusien pelien muodossa. Haku ensi kaudelle 22-23 aukeaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, kerromme asiasta teille niin somen, kotisivujen että sähköpostinkin kautta.

Vielä kerran kiitos joukkueille, pelaajille, huoltajille, erotuomariklubille ja yhteistyökumppaneille. Aurinkoista kesää teille kaikille!