Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Turnausjärjestäjä

Tältä sivulta löydät turnausjärjestäjien tietoa.

tavoita.png
Meidät.png

Turnausjärjestäjälle

KORONA SUOSITUKSET

  • Turnausjärjestäjä: Vastaa käsidesi/käsien pesu pisteistä turnauspaikalla (turnauspaikan ulko-ovella, kioskilla ja toimitsija pöydällä).
  • Turnausjärjestäjä: Kioskilla suositellaan käyttämään muita maksuvälineitä kuin käteistä rahaa.
  • Turnausjärjestäjä: Suositaan valmiiksi pakattuja tuotteita.

SÄHKÖINEN PÖYTÄKIRJA

Turnausjärjestäjä vastaa tulospalvelun ylläpidosta (merkitsee sähköiseen pöytäkirjaan erä tulokset reaaliaikaisesti) otteluiden aikana. Intersport Liigan tulospalvelu järjestelmää ylläpidetään internet yhteyden välityksellä joten tarvitsette vähintään: sähköpostin (ylläpito linkkiä varten), puhelimen tai tabletin. Intersport liiga kuitenkin suosittelee käyttämään kannettavaa tietokonetta pöytäkirjan ylläpitämisen helpottamiseksi, mutta hallinnointi onnistuu myös edellä mainituilla laitteilla.

Intersport Liiga lähettää pöytäkirjan linkin ja ohjeet sähköpostitse turnausjärjestäjille. Lähetämme pöytäkirja linkin ja pöytäkirja käyttöoppaan turnausviikon maanantaina sähköpostitse. Jos ette ole saaneet sähköpostia meidän suunnasta niin ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian: intersportliiga@intersportliiga.fi

PELIKENTTÄ

Turnausjärjestäjä vastaa pelikentästä ja siitä että sen on intersport liigan sääntöjen mukainen.
Kaukalon koko 5v5 peleissä: 36m-40m pitkä, 18-20m leveä. 4v4 peleissä
Kaukalon koko: 24m-30m pitkä ja 12m-15m leveä.

Merkataan teipillä keski/kulmapisteet, maalivahdin pieni alue ja mieluusti myös iso alue (4vs4). maalivahdin alueen Voi merkata n. 10cm pätkistä niin ei
mene koko rullaa teippiä (muistakaa käyttää kangasteippiä, koska
pakkausteipin liima voi vahingoittaa pelialustaa). huomioikaa, että
maalin ja laidan väliin jää saman verran tilaa molemmissa kentän päissä.

TAPAHTUMAN OHEISTOIMINTA

Voitte halutessanne ilmoittaa tapahtumapäivän oheistapahtumista meille esimerkiksi myyntipöytänne myytäviä tuotteita intersport liigan sähköpostiin niin julkaisemme hinnaston kyseisen sarjan sivuille. esimerkiksi Kahvi 2€, Mehu 1€ jne. on hyvä ilmoittaa myös maksutapa mahdollisuudet (vain käteinen, korttimaksu mahdollisuus). Intersport liigan sivuilla käy turnauspäivinä noin 500-ihmistä, joten oheistapahtumien näkyminen voi lisätä myyntiänne tapahtumassa.

LASKUTUS

Turnauksen järjestelyvastuussa oleva joukkue maksaa salivuoron. Syyskauden tuomarimaksut laskutetaan joukkuekohtaisesti lokakuun loppupuolella. Tuomarikulut laskuttaa Suomen erotuomariklubi oy. Joukkuekohtaiset tuomarikulut ovat 4vs4 sarjoissa 92€ syyskausi ja 92€ kevätkausi. 5vs5 sarjoissa 116€ syyskausi ja 116€ kevätkausi.  Erillisiä tasausmaksuja ei enää tehdä.

TURNAUSISÄNNYYS

Seuralle tai joukkueelle lisätuloja? Tarjoamme turnauksiimme turnausisännyyksiä jolloin turnausisännän nimi mainitaan logolla varustettuna turnauskohtaisilla sivuillemme ja some mainoksissamme. Turnausisännyyksistä saatava tulo kohdistuu suoraan turnauksen järjestävälle seuralle tai joukkueelle, jolloin järjestävä taho määrittelee turnausisännyyden hinnan. Turnauspäivinä sivuston latausmäärät ovat n.500-1500kpl välissä.

Täytä tiedot turnausisännyys kaavakkeeseen ja lähetä tiedot meille vähintään viikkoa ennen turnausta. Mainitse myös turnausisännän verkkosivut ja somekanavat niin linkitämme nämä tiedot oikein. Logona toimivin vaihtoehto on läpinäkyvällä pohjalla oleva .png -tiedosto (hyväksytyt tiedostomuodot jpeg, png).