Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Intersport liigan 11/12B sarjan aloitus!

Lauantaina Intersport liigassa pelattiin Muuramen Kulttuurikeskuksessa.

Intersport liiga kausi 2020-2021 jatkui lauantaina Muuramen Kulttuurikeskuksessa sarjan 11/12B otteluilla. Viikonloppuna liigassa ei pelata muissa sarjoissa.

11/12B / Artikkeli 17.10.2020

Lauantaina pelit jatkuivat Muuramen Kulttuurikeskuksessa kun kauden avaus turnauksen pelasivat 11/12B sarjan joukkueet. Lauantaina MuurY:n järjestämässä turnauksessa nähtiin: MuurY Valkoiset, MuurY Mustat, MuurY Punaiset, Happee F1-Juniorit, Suolahden Urho, O2JKL F1 Valkoinen ja Lievestuoreen Kisa 11/12 -joukkueet. Näiden seitsemän joukkueen voimin nähtiin Kulttuurikeskuksella paljon hienoja maaleja, komeita maalivahtien torjuntoja ja riemukkaita tuuletuksia. Vallitsevan korona epidemian vuoksi turnauksessa huomioitiin hyvin viranomaisten antamia suosituksia. Turnauksen korona suosituksien huomioimisesta erityis kiitos turnauksen järjestäjille ja paikalla olleille katsojille että joukkueille ja sen pelaajille.

Lauantain kuvat löydät kuvapankistamme: https://www.flickr.com/photos/intersportliiga/albums/72157716506273832

Muuramessa nähtiin paljon iloista salibandya.

Tänä viikonloppuna liigassa ei pelata muissa sarjoissa ja pelit jatkuvat taas ensi viikonloppuna. Ensi viikonlopun mahdollisista turnausmuutoksista ilmoitamme heti jos näihin tulee muutoksia vallitsevan korona pandemian vuoksi. Päivitetyt turnaustiedot löydät sarjakohtaisilta sivuiltamme jos muutoksiin on aihetta.

 

Nähdään taas liigan parissa ensi viikonloppuna ja pysytään terveinä!