Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Intersport liigan kevätkausi 2021

Kevätkaudella pelataan kaikenkaikkiaan 48 turnausta.

Syyskausi keskeytyi korona epidemian vuoksi marraskuun lopussa. Kevätkausi alkaa 6.1.2021 huomioiden mahdolliset korona rajoitukset.

Intersport liiga / Uutinen 16.12.2020

Syyskausi tuli ennenaikaisesti päätökseen korona pandemian vuoksi. Syyskaudella turnaukset jäi joukkueilla joko kolmeen tai kahteen. Kevätkaudella korvaavien otteluiden pelaaminen ei valitettavasti onnistu aikataulullisista syistä. Kevätkaudella pelataan kaikenkaikkiaan 48 eri turnausta Tammi-Huhtikuun välisenä aikana. Nykyiset koronarajoitukset kokoontumisrajoihin päättyvät 21.12.2020, jos aluehallintoviranomaiset jatkavat nykyisiä rajoitustoimia tammikuun puolella (mikä näyttää valitettavasti todennäköiseltä) niin siirrämme rajoituksien ajalle osuvat turnaukset keväämmälle. Tarvittaessa keväällä pelataan toukokuussa tammikuulta siirtyneitä turnauksia. Näin pyrimme välttämään ettei valmiiksi laadittu kevään ohjelma kuormitu liikaa sijoittamalla väliin siirtyneitä turnauksia.

Syyskaudella nähtiin paljon hienoja elämyksen tuntemuksia koronasta huolimatta.Suurimpaan osaan sarjoihin olemme julkaiseet joko osan tai koko kevään ohjelman lukuunottamatta sarjan 12/13 ohjelmaa joka julkaistaan sen valmistuessa. Keväällä pelataan jokaisessa sarjassa noin yksi turnaus per kuukausi tahdilla. Kevätkausi starttaa kahden sarjan 09/10 ja 07/08B voimin loppiaisena 6.1.2021 jos nykysiä rajoituksia ei tuolloin ole voimassa. Rajoituksien ollessa voimassa kauden avaus siirtyy myöhempään ajankohtaan. Ajankohtaisia koronarajoituksia voitte seurata osoitteessa: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat tai aluehallintoviranomaisten sivuilta, luonnollisesti turnauksien siirtymisistä informoimme myös sivuillamme ja joukkueita lähestymme sähköpostitse.

Kevään ohjelmia löydät tutusti sarjakohtaiselta sivuilta kohdasta tulevat. Lisäilemme lisää ohjelmia sitä mukaan kun saamme turnauksia laadittua valmiiksi. Jos sinulla on aiheeseen liittyen kysyttävää niin kysymyksen voi esittää (joulun aikoihin vastaamme viiveellä) intersportliiga@intersportliiga.fi


Tämän myötä kiitämme kaikkia syyskaudesta ja toivotamme rauhaisaa joulua ja terveellistä uutta vuotta 2021, Nähdään taas Tammikuussa!