Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Jyväskylä koronan leviämisvaiheessa, harrastustoiminta keskeytetty 1.-14.2.2021

Nykyiset Jyväskylän kaupungin rajoitukset ovat 14.2. saakka voimassa.

Alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastukset on keskeytetty Jyväskylän kaupungin omilla liikuntapaikoilla 1.2.-14.2. Keskeytys koskee kaupungin sisäliikuntatiloihin sekä ulkotekojääradoille ja ulkotekonurmille varattuja ohjattuja harjoitusvuoroja.

Intersport liiga / Uutinen 1.2.2021

Kauden aloitus valitettavasti siirtyy johtuen uusista alueellisista korona linjauksista joka estää turnauksien järjestämisen Jyväskylässä ja Jyväskylän joukkueiden osallistumisen muiden kaupunkien järjestämiin turnauksiin.  Tällä hetkellä Jyväskylän kaupunki on koronan leviämisvaiheessa jonka vuoksi kaikki lasten liikuntaharrastustoiminta on keskeytetty kahden viikon ajaksi 1.-14.2.2021. Tiedotamme kauden aloittamisesta lisää myöhemmässä ajankohdassa. Pyrkimyksenä on että kausi päästäisiin aloittamaan 20.2.2021 alkaen noudattaen alueellisia rajoituksia/suosituksia.

Tilannetta voi seurata:
https://salibandy.fi/fi/info/koronapandemia/pelien-jatkuminen-alueittain-kevat-2021/

https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

https://www.ksshp.fi/fi-FI/Potilaalle/Koronatiedotus/Alueen_epidemiatilanne_ja_suositukset/KSSHPn_alueen_koronavirusepidemiatilanne(61030)

https://avi.fi/tiedotteet

http://intersportliiga.fi/korona-tiedote/

Ja oman paikkakuntasi verkkosivuilta.