Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Kauden aloitus siirtyy

Nykyiset rajoitukset ovat 8.2. saakka voimassa.

Kauden aloitus valitettavasti siirtyy helmikuulle johtuen uusista alueellisista korona ohjeistuksista joka estää turnauksien järjestämisen osassa sisä-suomen alueilla.

Intersport liiga / Uutinen 21.1.2021

Kauden aloitus valitettavasti siirtyy Helmikuulle johtuen uusista alueellisista korona ohjeistuksista joka estää turnauksien järjestämisen osassa sisä-suomen alueilla. Pyrkimyksennämme oli että kausi olisi päästy aloittamaan 23.1.2021 alkaen noudattaen alueellisia rajoituksia/suosituksia, mutta tämä ei ole mahdollista uusien linjauksien jälkeen kaikilla paikkakunnilla joissa meidän turnauksia piti käydä (turnauksien järjestäminen kielletty). Poiketen edellisestä linjauksestamme Intersport liigan pelitaukoa jatketaan ainakin 8.2. asti, katsomme sitten tilannetta uudestaan mitkä on sen hetkiset alueelliset rajoitukset, suositukset ja onko liikuntapaikat avoinna turnauksillemme. Seuraamme herkeämättä tilanteen kehittymistä ja seuraamme millaisia rajoituksia ja suosituksia suomen hallitus, aluehallintoviranomaiset ja salibandyliitto tekevät. Jatkosta tiedotamme heti kun saamme asiasta lisää tietoa.

 

Tilannetta voi seurata:
https://salibandy.fi/fi/info/koronapandemia/pelien-jatkuminen-alueittain-kevat-2021/

https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

https://www.ksshp.fi/fi-FI/Potilaalle/Koronatiedotus/Alueen_epidemiatilanne_ja_suositukset/KSSHPn_alueen_koronavirusepidemiatilanne(61030)

https://avi.fi/tiedotteet

http://intersportliiga.fi/korona-tiedote/

Ja oman paikkakuntasi verkkosivuilta.