Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Kevät ja otteluohjelmat

Liigassa vietetään joulutaukoa. Kausi jatkuu 6.1.2020 Palokassa ja Vaajakoskella.

Kaikkiin sarjoihin on julkistettu kevätkauden ensimmäiset otteluohjelmat. Kausi jatkuu Loppiaisena 6.1.2020 kahden sarjan voimin Palokassa ja Vaajakoskella.

Intersport Liiga / Artikkeli 21.12.2019

Intersport Liigan sivustolle on lisätty kauden ensimmäiset otteluohjelmat jokaiseen sarjaan. Kausi jatkuu loppiaisena 6.1.2020 kun sarjoissa 05/06 ja 07/08B aloitetaan kevätkausi Palokan Yhtenäiskoululla ja Vaajakosken Liikuntahallissa. 11.-12.1 on luvassa täysi turnausviikonloppu jolloin pelataan muunmuassa Äänekosken Areena Pankkarissa. Uutisoimme tapahtuma viikonlopusta lokakuussa, artikkelin löydät tästä: http://intersportliiga.fi/happee-ja-aanekoski-jarjestavat-tapahtumaviikonlopun/

Kaikkien sarjojen pelipaikat ja otteluohjelmat löydät tutusti sarjakohtaisilta sivuilta.

05/06 kevätkausi jatkuu Palokassa mihin syyskausi päättyi.

Kevätkaudelle ei tullut suurempia muutoksia, muutama joukkue jäi pois syyskauden jälkeen ja muutamia uusia joukkueita tuli mukaan kevätkaudelle. Myös osa joukkueista vaihtaa sarjaa kevätkaudelle joten joukkueille on luvassa uusia vastustajia lähes jokaisessa sarjassa. Kaikenkaikkiaan kevään aloittaa ennätykselliset 81 eri joukkuetta sen ollessa syyskaudella 76 joukkuetta.

Kevään otteluohjelmia ja turnauspaikkoja lisäillään sivustoille lisää sitä mukaan kun saamme laadittua niitä valmiiksi, joten kannattaa ottaa liigamme some kanavat ja liigan sivusto seurantaan. Kevätkausi päättyy huhtikuussa ja tässä välissä on hiihtoloma ja pääsiäinen, joten kevätkausi tullaan pelamaan tiiviimmässä rytmissä verrattuna syyskauteen.

 

Nyt on aika hengähtää hetki. Toivotamme kaikille oikein rauhaisaa Joulua ja nähdään salibandyn merkeissä uudella vuosikymmenellä 2020!