Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Kevätkauden aloitus siirtyy jälleen

Kevätkauden ottelut 6.-31.1.2022 välisenä aikana on siirretty vallitesevan tilanteen vuoksi.

Kevätkauden aloitus siirtyy vallitsevien rajoituksien vuoksi. Arvioimme tilannetta uudelleen 31.1.2022 jälkeen.

Intersport liiga | Uutinen | 17.1.2022

Arvioimme tänään 17.1.2022 tilannetta kevätkauden aloituksen osalta. Kevään aloitus siirtyy Helmikuulle jos nykyiset rajoitukset siihen mennessä antavat mahdollisuuden järjestää ottelutapahtumia Ksshp -alueella. Lainaus Jyväskylän kaupungin sivuilta: ”Kaupungin omistamissa sisäliikuntatiloissa on kiellettyä järjestää ottelu- ja kisatapahtumia, näytöksiä, turnauksia ja esityksiä 28.12.2021-31.1.2022 välisenä aika. Poikkeuksena tähän on AVI:n ja OKM:n ammattiurheilun määritelmän mukainen sisätiloissa järjestettävät ottelu- ja kilpailutapahtumat.”

Arvioimme tilannetta uudestaan 31.1.2022 jälkeen että pystymmekö pelaamaan turnauksia terveysturvallisesti sen mukaisesti mitä rajoituksia on voimassa. Infoamme asiasta joukkueita sähköpostitse sekä ilmoitamme ja päivitämme tietoa myös tänne sivustollemme.

6.1.-31.1. ajanjakson turnaukset jäävät kokonaan pelaamatta, koska tämän ajanjakson turnauksien siirtämisiin ei ole kalenterissamme jouston varaa. Kevätkaudella pelataan siis maksimissaan kolme turnausta per sarja jos rajoitukset antavat tähän mahdollisuuden.

www.intersportliiga.fi/korona-tiedote/