Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Kevätkauden startti!

Kevät on startattu! Kuva Palokan Yhtenäiskoululta.

Loppiaisena avattiin intersport liigan kevät kun sarjoissa 05/06 ja 07/08B pelattiin Palokan Yhtenäiskoululla ja Vaajakosken Liikuntahallilla. Kausi jatkuu ensi viikonloppuna viiden sarjan voimin.

05/06 | 07/08B / Artikkeli 6.1.2020

Maanantaina startattiin Intersport liigassa kevätkausi kun sarjoissa 05/06 ja 07/08B pelattiin avaus ottelut. Molemmissa sarjoissa nähtiin pieniä joukkueiden muutoksia syyskauteen verrattuna. Sarjan 05/06 kevät alkoi Palokan Yhtenäiskoululla siitä mihin syyskausi päättyi ja kaukalossa nähtiin vauhdikasta salibandya. 05/06 sarjan seuraava turnaus nähdään 19.1 kun pelipaikkana toimii Vaajakosken Liikuntahalli. Sarja 07/08B kevät alkoi puolestaan Vaajakosken Liikuntahallissa. Vaajakosken kaukalossa nähtiin syyskauden joukkueiden lisäksi muutama uusikin joukkue. Sarjan 07/08B liiga kausi jatkuu Helmikuussa 1.2 kun joukkueet astelevat Sydän-Laukaan Koulun kaukaloon. Molempien sarjojen pelatut pelit, tulevat ottelut ja sarjataulukot löydät sarjakohtaisilta sivuilta osoitteesta www.intersportliiga.fi.

Tiukka tilanne vaajakoskella, jossa maalivahti vei pidemmän korren.

 

Ensi viikonloppuna 11.-12.1 pelataan viidessä eri sarjassa kun kauden avaavat: 08/09A, 09/10A, 10/11A, 11/12 ja 12/13. Viikonloppuun mahtuu myös Äänekosken kaupungin ja Happeen järjestämä tapahtuma viikonloppu Äänekosken Pankkari Areenalla, artikkelin tapahtumasta löydät tästä: http://intersportliiga.fi/happee-ja-aanekoski-jarjestavat-tapahtumaviikonlopun/

Sarja 08/09A avaa keväänsä sunnuntaina Palokan Yhtenäiskoululla. 09/10A sarjan joukkueet nähdään tositoimissa sunnuntaina, Jämsänkoskella Jokilaakson Jelppi oy isännöimässä turnauksessa. 10/11A pelaa sunnuntaina Äänekoskella Pankkari Areenalla kun turnauksen järjestää Suolahden Urho. Lauantaina 11.1 sarja 11/12 pelaa samanaikaisesti kahdella eri pelipaikkakunnalla. Sarjan joukkueet nähdään Äänekosken Pankkari Areenalla ja Vaajakosken Liikuntahallilla. Sarja 12/13 aloittaa kevään kahdella eri paikkakunnalla kun lauantaina pelataan Tikkakosken Liikuntahallilla ja sunnuntaina Äänekosken Pankkari Areenalla.

Kaikkien sarjojen otteluohjelmat ja pelipaikat löydät sarjakohtaisilta sivuilta osoitteesta: www.intersportliiga.fi

 
Turnauskuvia löydät kuvapankistamme:
https://www.flickr.com/photos/intersportliiga/Kevät on startattu, tervetuloa peliareenoille myös ensi viikonloppuna!