Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Ksshp: Kokoontumisrajoitukset poistuvat 9.9.2021 jälkeen

Ksshp:n alueella poistuvat kokoontumisrajoitukset 9.9.2021 jälkeen.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on epidemian perustasolla, ja alueen tartuntamäärät ovat laskussa. Aluehallintoviraston aiempi päätös alueen kokoontumisrajoituksesta on voimassa 9.9.2021 saakka.

Intersport liiga | Uutinen 9.9.2021

Aluehallintovirasto on kumonnut aikaisemman päätöksen 10 henkilön kokoontumisrajoituksistaan. 9.9.2021 jälkeen keski-suomen sairaanhoitopiirin alueella ei ole erillisiä kokoontumisrajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä että turnauspaikalle saa tulla vapaasti huomioiden turnaus paikkakunnan koronasuositukset. Tämän lisäksi noudatetaan pykälän 58c suosituksia: Hyvä käsihygienia, kasvomaskit ja 2m turvaväli toiseen seurueeseen kuuluviin henkilöihin. Jämsän seutu kuuluu pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueeseen ja siellä kokoontumisrajotukset ovat voimassa: 10 hlö sisätiloissa huomioiden pykälän 58c suositukset (Määräys on voimassa 30.8.-12.9.2021). Alla lainaus aluehallintoviranomaisen viimeisimmästä päätöksestä ksshp alueella:

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ei jatka alueensa kokoontumisrajoituksia nyt voimassa olevien rajoitusten päätyttyä. Aluehallintovirasto katsoo, että kokoontumisrajoitusten jatkaminen ei ole välttämätöntä, sillä alueen terveydenhuollon kantokyky ei ole tällä hetkellä vaarassa, ja tartuntaketjut ovat pääosin jäljitettävissä. Rokotuskattavuuden tulisi edelleen nousta, jotta uusilta epidemian pahenemisvaiheilta ja rajoitustoimenpiteiltä jatkossa vältyttäisiin. Tartuntatautilain yleisiä hygieniavaatimuksia on jatkossa edelleen noudatettava myös yleisötapahtumissa.
 
 
Alla lainaus aluehallintoviranomaisen viimeisimmästä päätöksestä pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle(Jämsän seutu):
 
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa kokoontumisrajoituksia Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kunnissa ja Punkalaitumella. Uusi päätös on voimassa 30.8.–12.9.2021. Sairaanhoitopiiriltä saadun selvityksen mukaan tartuntamäärät sairaanhoitopiirin alueella ovat edelleen huomattavia, ja paikallisten viranomaisten käytössä olevien toimenpiteiden tueksi tarvitaan vielä ainakin lyhytaikaisesti aluehallintoviraston määräys. Tartuntatautilain pykälän 58 d nojalla tehtävää ns. turvavälipäätöstä ei pidetä enää tarpeellisena jatkaa, ja sen voimassaolo alueella päättyy 29.8.2021.
 
 
Kaikki Intersport liigan koronasuositukset: