Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Ohjeita Tikkakosken 12/13 turnaukseen 25.10.2020

Sunnuntaina pelataan kauden avausturnaus sarjassa 12/13. Pelipaikkana Tikkakosken Liikuntahalli

Tikkakosken turnauksessa 25.10.2020 noudatetaan salibandyliiton ja aluehallintoviranomaisten määräyksiä ja suosituksia (esim. maskisuositus). Joukkueiden tulee lukea tarkemmat ohjeet intersportliigan nettisivuilta http://intersportliiga.fi/korona-tiedote/

12/13 / Tiedotus 21.10.2020

Alla TiPa:n antama turnausohjeistus:

 

KORONAOHJEET

Tikkakosken turnauksessa 25.10.2020 noudatetaan salibandyliiton ja aluehallintoviranomaisten määräyksiä ja suosituksia (esim. maskisuositus). Joukkueiden tulee lukea tarkemmat ohjeet intersportliigan nettisivuilta  http://intersportliiga.fi/korona-tiedote/ 

 

KIOSKI

Kioskia emme järjestä, eli ottakaa tarvittaessa omat eväät mukaan.

 

PUKUKOPIT JA KATSOMO

Liikuntahallin kaikki ovet ovat aina lukossa. Ovisummeri sijaitsee pääoven oikealla puolella (kaksi nappia).

Liitteenä on suunnitelma joukkueiden pukukoppivuoroista. 

Pukukoppeihin 1 ja 4 on omat sisäänkäynnit hätäpoistumisovista. Joukkueen saapuessa yksi henkilö joukkueesta voi mennä pääoven ja salin kautta aukaisemaan oven. 

Pukukopeista poistutaan ripeästi heti oman koppivuoron päätyttyä. Jokainen siivoaa lähtiessään omat jälkensä.

Parvella oleva katsomo on jaettavissa kahteen osaan haitariovella, toinen puoli katsomosta joudutaan varaamaan yhden joukkueen käyttöön n. klo 11:30 – 15:30 väliseksi ajaksi. Näin ollen katsomotilat yleisölle on rajalliset, joten joukkueiden mukana tulevia huoltajia/katsojia toivotaan saapuvan mahdollisimman vähän. Tarvittaessa huoltajia/katsojia voi mennä myös saliin oman joukkueen päätyyn, saliin vain sisäkengillä/sukkasillaan.

 

TERVETULOA!

www.intersportliiga.fi/12-13