Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Sarjan 08/09 korona suositukset Uurainen 4.10.

Sarjan 08/09 kausi alkaa Uuraisten Koulukeskuksella 4.10.2020

Tervetuloa sunnuntaina 4.10. Uuraisille 08/09 junnujen turnaukseen, joka järjestetään Uuraisten koulukeskuksen liikuntasalissa osoitteessa Kuukantie 18, Uurainen.

08/09 / Uutinen 29.9.2020

Sunnuntaina 4.10.2020 pelataan sarjassa 08/09 kauden avaus. Pelipaikkana toimii Uuraisten Koulukeskuksen liikuntasali. Alla on listattuna Kuukka Gunners turnausjärjestäjän antamat korona suositukset:

”Tervetuloa sunnuntaina 4.10. Uuraisille 08/09 junnujen turnaukseen, joka järjestetään Uuraisten koulukeskuksen liikuntasalissa osoitteessa Kuukantie 18, Uurainen.
 
Jotta kaikkien olisi mahdollisimman turvallista pelata ja nauttia liikunnan riemusta, tässä infopaketti päivän kulusta:
 
– Älä osallistu turnaukseen, mikäli tunnet olosi yhtään huonovointiseksi tai flunssaiseksi.
 
– Alkulämmöt olisi syytä ottaa sisäkäytävien sijaan ulkosalla. 
 
– Alkulämmittelyissä käytetään joukkueen omia palloja. Pelipallot desinfioidaan. 
 
– Joukkueenjohtaja, säilytäthän tiedon turnaukseen osallistujista 14 vrk ajan. 
 
– Käsien desinfiointi- ja pesupisteitä löytyy ulko-ovelta, pukuhuoneista ja wc-tiloista. Käytämmehän niitä aktiivisesti.
 
– Katsomoon saa tulla pelaajien huoltajat ja toimitsijat, muita katsojia tiloihin ei päästetä. Suosittelemme erittäin vahvasti kasvomaskin käyttämistä. 
 
– Pukuhuoneissa viivytään mahdollisimman lyhyen aikaa ja mikäli joukkueen pelien välissä on yli 1 tunnin tauko, pukuhuone tulee tyhjentää kokonaan pelaajista ja varusteista. Myöskään katsomoon ei ole suotavaa tulla. Koulukeskuksen lähistöltä löytyy mm. frisbeegolf-rata, puisto ja urheilukenttä väliaikatoimintaa varten. 
Mikäli joukkueella on pelien välissä vain 1 tunti, katsomoon voi tulla turvavälit huomioiden.
 
– Turnauksessa ei valitettavasti ole kahviota, keskustan Salesta löytyy take away-juomia.
 
– kotijoukkue Kuukka Gunnersin pelit lähetetään suorana Facebookissa Uuraisten Urheilijoiden salibandyjaoston sivustolla.
 
Ystävällisin terveisin:
Kuukka Gunners 08-09″