Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Syyskauden pelit peruttu korona epidemian ehkäisemisen vuoksi

Syyskausi peruttu 30.11.-31.12.2020.

Salibandyliitto linjasi eilen iltana että kaikki salibandy toiminta keskeytyy joulukuun ajaksi lukuunottamatta lajin pääsarjoja. Noudatamme intersport liigassa samaa linjausta ja syyskauden ottelut on peruttu osaltamme 30.11.-31.12.2020.

Intersport liiga / Tiedotus 1.12.2020

Salibandyliitto linjasi eilen iltana että kaikki salibandy toiminta keskeytyy joulukuun ajaksi lukuunottamatta lajin pääsarjoja. Noudatamme intersport liigassa samaa linjausta ja syyskauden ottelut on peruttu osaltamme 30.11.-31.12.2020. Näin pyrimme tahollamme estää sen ettei korona epidemia pääse leviämisvaiheeseen myös täällä keski-suomessa. Toinen keskeyttämisen syy on se että haluamme taata kaikille joukkueille tasapuolisemmat olosuhteet otteluihin. Osalla paikkakunnilla on sisäliikuntapaikat mennyt kiinni ja emme pysty tästä syystä järjestämään kaikkia loppu syksyn turnauksia.

Kevät kausi oli tarkoitus alkaa osassa sarjoissa 6.1.2021 mutta seuraamme epidemian kehittymistä ja aloitamme kevätkauden kun tilanne sen meille suo. Jos kevätkauden aloitus venyy pitkäksi niin tarpeen tullen kautta tullaan jatkamaan toukokuun puolelle. Mutta tässä asiassa olemme viisaampia joulukuun jälkeen. Asiaan vaikuttaa paljon jos alueellisten sarjojen aikataulut muuttuvat, tällöin meidänkin aikataulut muuttuvat päällekkäisyyksien ehkäisemisen vuoksi. Syyskauden loppuja pelejä emme aikataulullisista syistä voi pelata kevätkaudella joten ottelumäärät jäävät nykyiselle tasolle. Keväällä pelataan neljä turnausta ja jokainen joukkue kahdeksan ottelua jos pystymme kevään viemään normaalisti.

Vaikka syyskausi päättyi pelien osalta harmittavasti niin kevään valmistelu jatkuu edelleen, eli jos joukkue ei osallistu kevätkaudelle, haluaa vaihtaa sarjaa kevätkaudelle tai haluaa liittyä mukaan kevätkaudelle uudella joukkueella niin ilmoituksia näistä otetaan vastaan 15.12.2020 saakka. Ilmoitukset tähän sähköposti osoitteeseen ja joukkueen ilmoittautumiset sivuiltamme osallistu sivun hakukaavakkeen kautta. Tämän syksyn pelit on siis peruttu ja sovittujen turnauksien salivaraukset voi perua force majeure:n vedoten.

Kiitos syksystä joukkueet ja pysytään terveinä.