Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Tervetuloa Uuraisille!

Sunnuntaina pelataan syyskauden päätös turnaus 07/08 sarjassa.

Sunnuntaina pelataan Uuraisilla 07/08 sarjan turnaus. Alla turnausjärjestäjän koronaohjeistukset kyseiseen turnaukseen.

Sarja 07/08 | Uutinen 8.12.2021

Tervetuloa sunnuntaina 12.12.2021 Intersport -liigan turnaukseen Uuraisille! Turnaus pelataan Uuraisten koulukeskuksen liikuntasalissa, osoite tapahtumapaikalle on Kuukantie 18, 41230 UURAINEN. Turnauksessa on käytössä koronapassi, joka mahdollistaa yleisön läsnäolemisen. Toivomme kaikilta myötämielistä suhtautumista ja ymmärrystä tässä tilanteessa, joka on laatuaan ensimmäinen meillä täällä Uuraisilla. Ohessa infoa turnauspäivästä:
 
– Turnaukseen ei saa osallistua flunssaisena.
 
– Salin ovet aukeavat klo 09.00, jolloin kotijoukkue menee laittamaan tilat kuntoon. Lämmittely kaukalossa voi alkaa, kun kaukalo on kasassa. Sisäänkäynnin yhteydessä on käsidesipiste. 
 
– Turnauksessa on käytössä  koronapassi, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että katsomoon pääsee voimassa olevaa koronapassia näyttämällä. Liikuntasalin sisäoven yhteydessä olevassa kioskissa luetaan jokaisen 16 vuotta täyttäneen katsojan koronapassista QR-koodi. (Varaudu todistamaan henkilöllisyys tarvittaessa) Mikäli koronapassi on voimassa, katsomoon on vapaa pääsy. Ilman voimassa olevaa koronapassia tai muuta hyväksyttävää todistusta * emme valitettavasti voi päästää sisälle katsomoon. Koronapassia ei tarkasteta alle 16 -vuotiailta. Joukkueen valmentajien ja muiden 16 vuotta täyttäneiden toimihenkilöiden passit tarkastetaan, mikäli he siirtyvät omien pelien välissä katsomoon katsojiksi.
 
– Pukuhuoneita on käytössä neljä, kotijoukkue pukeutuu muissa tiloissa. Pukuhuoneet on jaettu seuraavasti:
 
1:Urho
2:O2JKL P15kilpa2
3:O2JKLP14 ja Duo Jämsä
4: MuurY ja O2JKL P15kilpa1
 
-Turnauksessa vältetään kättelyitä ja yläfemmoja sekä huolehditaan hyvästä (käsi)hygieniasta ennen ja jälkeen pelien Intersport -liigan ohjeistuksen mukaisesti. Samoin ohjeistuksen mukaisesti 12 vuotta täyttäneillä osallistujilla on voimassa maskisuositus.
 
– Turnauksessa on kahvio, maksutapana suositellaan korttimaksua. Kahviossa myynnissä myös Uuraisten Joulu 2021 -lehteä, jonka tuotosta tuetaan Uuraisten Urheilijoiden salibandytoimintaa. Ostamalla lehden tuet meidän toimintaa:)
 
Toivotamme teidät tervetulleiksi ulkomaille Uuraisille viettämään mukavaa, rehtiä ja turvallista turnauspäivää!
 
Ystävällisesti
Satu, Tero ja Pasi
sekä koko
Kuukka Gunners 08-09
 
 
*Koronapassin sijaan sisäänpääsyn mahdollistaa myös koronarokotustodistus (vähintään kaksi annosta), max 72h vanha koronatestitulostodistus sekä todistus alle 6kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista.

www.intersportliiga.fi/korona-tiedote