Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Toimintaohje koronaviruksen tartunnan ehkäisyyn

Intersport liigassa kättelyt on vapautettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lisäksi käsihygeniasta pidetään erityistä huolta.

Intersport liigan ottelutapahtumiin saapuessa, otteluiden välissä ja pois lähtiessä kaikki joukkueiden jäsenet käyvät käsien pesulla.

Intersport liiga / Artikkeli 11.3.2020

Intersport liigan turnaustapahtumien kättelyt on vapautettu toistaiseksi Koronaviruksen leviämisen ehkäisemisen vuoksi. Noudatamme samaa käytäntöä turnauksissamme jonka salibandyliitto ja THL on asettanut. Tämän lisäksi joukkueiden jäsenet pitävät huolen käsihygeniasta pesemällä/(käyttämällä käsidesinfiointia) kädet turnauksiin saapuessa, otteluidensa välissä ja tapahtumasta pois lähtiessä. Seuraamme aktiivisesti tilannetta kotimaassa sekä terveysviranomaisten antamia ohjeita. Mikäli Suomessa rajoitetaan tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestämisestä, noudatamme viranomaisten ohjeistusta.

Mikäli huomaatte itsessänne koronaan viittaavia oireita, ottakaa välittömästi asiassa yhteyttä terveysviranomaisiin ja seuranne yhteyshenkilöihin jotta tiedämme reagoida välittömästi mahdollisiin karanteeneihin.

 

 

Tiedotteet aiheesta:

salibandyliitto

thl