Intersport Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Uusi nimi, vanhat tavat - Intersport Liiga kausi 19-20 starttaa ensi viikonloppuna

LIIGA / UUTINEN / 7.9.2019

Viime syksynä 2018 Intersport liigan edeltäjä Zone Liiga nähtiin Jyväskylän Paviljongissa Happeening -tapahtuman yhteydessä.

Intersport Liiga kausi aloitetaan 14.-15.9 Vaajakoskella kahden sarjan voimin kun 07/08B ja 08/09B käynnistävät kautensa liigassa. Tällä kaudella liigaa pelataan uuden yhteistyökumppanin alla, mitä muuta on kaudella 19-20 luvassa?

Uusi nimi, vanhat tavat. Tuleva Intersport Liiga 19-20 kausi pelataan samalla kaavalla kuin menneinäkin vuosina. Joukkueet pelaavat syksyllä neljä turnausta ja kahdeksan ottelua, keväällä samat turnaus ja ottelumäärät. Pelit tuomaroi Suomen Erotuomariklubi ja liigaa hallinnoi Jyväskyläläiset O2JKL ja Happee. Ainoat suurimmat muutokset ovat ikäryhmien muutokset 04/05 sarjan pudottua pois ja uusina sarjoina nähdään 11/12 ja 12/13 ikäryhmien sarjat. Joukkue määrässä on myös viime kauteen muutosta, viime kaudella edeltäneessä Zone Liigassa pelasi 63joukkuetta kun tämän kauden aloittaa peräti eri 76joukkuetta. Tulevana kautena nähdään myös uusia pelipaikkakuntia kun Uuraisilta sarjoihin osallisuu Uuraisten Urheilijoiden Kuukka Gunners, keski-suomen ulkopuolelta Kuopiosta osallistuu Sb Welhojen 08 joukkue ja Keuruulta osallistuu KeuPa:n joukkueita.

Uuden pääyhteistyökumppanin myötä liigassa tapahtui nimen lisäksi muitakin muutoksia. Intersport Liiga on saanut uudet sivustot ja uuden päivitetyn värimaailman. Tulevaisuudessa väreinä toimivatkin Intersportin punaisen ja sinisen yhdistelmä lisättynä tutulla tumman ja vaalean yhdistelmällä. Myös tulospalvelua ja muutakin grafiikkaa ollaan päivitetty uuden liigan näköiseksi, toiminta on sama tulospalvelussa kuin viime kaudellakin oli eli ottelutapahtumassa järjestäjä kirjaa sähköiseen pöytäkirjaan tulokset ja nämä päivittyvät liigan sivustolle reaaliaikaisesti. Tällä kaudella Intersport liiga on entistä enemmän somessa mukana, viime kauden instagramin lisäksi tällä kaudella päivitämme myös facebookin puolella. Molemmat sivustot löydät näistä @intersportliiga -nimimerkin alta joten ne kannattaa ottaa haltuun. Sähköpostiosoite on myös uudistumassa uuden nimen alle, mutta meihin saa tarvittaessa yhteyttä myös vanhallakin zoneliiga@zoneliiga.fi osoitteella.

 

Viime kaudella tuuletettiin maaleja tähän tyyliin.

 

Kausi 19-20 alkaa siis 14.-15.9 Vaajakosken liikuntahallissa kahden sarjan voimin, seuraavana viikonloppuna onkin vuorossa loput 5vs5 sarjat joita pelataan Palokan Koulussa ja Vaajakosken Liikuntahallissa. Tällä hetkellä sivustoille päivitetään lähiaikoina kaikki 5vs5 sarjojen sivut ja syyskuun aikana sivuille tulevat 4vs4 sarjojen sivut. Sieltä näet tutusti turnauskohtaisen sivun, pelattujen otteluiden sivun ja tulevien otteluiden sivut joten ne kannattaa ottaa seurantaan. Informoimme myös @postitse joukkueita otteluohjelmista ja sen lisäksi somessa.

 

Mukavaa ja viihtyisää kautta 19-20 kaikille pelaajille, huoltajille, joukkueen johdolle ja turnausjärjestäjille. Tehdään tästäkin kaudesta yhtä hieno kuin viime kaudesta!